miércoles, 21febrero, 2024
11.5 C
Seville

La seguretat nacional

Alexandre Pineda Fortuny
Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

- Publicidad -

Espanya el 2021 el juliol surt amb la iniciativa de fer una llei de seguretat nacional.  Vaja als actuants amb porres de l’1-O-17 els han  apujat el salari  un 20% als efectius armats amb porres van fer 1066  ferits un el jove Roger Español  li van buidar un ull. Tot el nacionalisme abrupte i guerrer (hi ha nacionalisme lingüístic, cultural i històric).  Ara el nacionalisme de Nazispain si recrea;  ho celebren, donen medalles i els  apugen els sou adjudicant-los una jubilació súper extra. Al-leluia! als policies i guàrdies civils als que van usar porres i fusells contra  ciutadanes i ciutadans  que votaven aquell dia.

No en tenen prou, l’ultra-catòlic i ultra nacionalista Jorge Fernández Diaz, va implantar la ley mordaza. El  govern més progressista de la història,  l’esmentada mordassa no l’han anul·lat ni els que sense cap mena de vergonya la tenen vigent i ara volen reforçar-la. L’ esfinx  (l’esfinge) del rei actual un Borbó afegit a l’ancestral llista de domini borbònic beneït i aplaudit per totes les divinitats, el Tribunal Suprem,  ai las! el format per botxins amb toga, obliga a tots els Ajuntaments a tenir l’esfinx de Felipe V+I, en lloc preeminent. La democràcia ha desaparegut, mana la monarquia amb  una estampa volen ser populars,  i usen la gàbia,  i volen una icona ben fixa per engabiar-nos, al cap i a la fi el PP. és un incondicional junt a Ciudadanos i el Vox, el darrer creat  per protegir la finca amb tots els horts, l’estampa no  és res més que això: una estampa de missa, per els devots, sense oblidar tanmateix les finances que monopolitzen amb avidesa d’avars, de remenar monedes, acumular-les i amagar-les en paradisos fiscals amics del rei espanyol: l’organitzador de la farsa del 23-F-81 d’en Juan Carlos I. Va ser un joc incívic on el rei va guanyar-se immerescut prestigi, una decepció l’existència de tants badocs  internacionals:  una realitat d’actuacions per decebre al més voluntarista i optimista dels demòcrates. Aquest fet denota que la badoqueria intel·lectual en les anàlisis polítiques abasta tot el món.

Una llei de seguretat nacional, disposant tanmateix dels exèrcits, de totes les armes, i un pressupost que supera amb escreix, la quantitat disposada per bens socials, cultura, sanitat i tots els àmbits són els sectors populars on veritablement cal disposar d’un adequat pressupost estatal, com és obligat a tot estat democràtic. Emperò vivim en un estat on els càntics patriòtics no faltaran. Doncs  si la gent armada, amb material bèl·lic inútil, però dóna i omple de satisfacció  al monarca i plegats els del grup reial, i  la desfilada de tropes i material en la “Fiesta Nacional” del 12 d’Octubre anomenat festiu,  lluint amb un escandalós onanisme, el goig de l’estultícia social sobrevinguda des del poder usant l’agnotologia per enganyar i mentir profundament per defensar llur misèria moral, dels que guarden el jardí de propietat privada.                              

El TRIBUNAL de CUENTAS,   l’han retrobat per deixar els comptes pelats a zero i totes les possibles propietats  ara per deixar els activistes catalans que lluiten per la democràcia homologable, en situació civil plana en temes pecuniaris i han gosat embargar pensions, que a més d’incivilitat manifesta, la llei ordinària no permet, una víctima és l’exconseller d’economia Mas Collell. Ells es manegen amb  tota l’amplitud extorsionadora que volen per deixar-nos com a paries.

L’ens Espanya, no és ni de lluny el que predica és una entelèquia no hi ha democràcia, ara  el Tribunal de Cuentas,  és l’organisme que afegeixen a exaltació de llur fòbia d’anticatalanisme amb l’increment de tots els disbarats fet per els botxins amb toga de jutge, que han actuat promulgant unes sentències que no castiguen ni als assassins, decapitar la catalanitat és que volen com deia l’antiga ministra Soraya de Santamaria i ho donava com aconseguit en aquells proppassats anys.  Tanmateix ni els masclistes més acèrrims i cruels mal-tractadors fins a pegar pallisses a les dones  sovint mortals són penalitzats amb tanta crueltat.

Espanya és la grandiosa  entelèquia que funciona dins Europa, encara que actualment adverteix que s’assembla massa a la dictadura de Turquia.  Tot plegat  ens fa veure que  és un entelèquia perversa, no és el que vol representar; hauria de ser com les lleis internacionals indiquen que els Estats han d’ésser protectors del poble que representen. La monarquia espanyola està dipositada dins d’un sac podrit moralment, un reialme i adlàters que actuen contra el poble en tota la seva generalitat, però contra la identitat catalana aquesta n’és una preferència.  L’estat és una estructura estatal tanmateix pèrfida. 

La necessitat és  del requeriment d’una profunda reforma per vèncer aital realitat de màquina depredadora de la  riquesa produïda per les mans treballadores productores de béns requerits per el just  benestar del poble.  Tot és una anàlisi social peremptori, no admet dilació, el camí de la democràcia que és el poder popular,  per la veritable unitat dels pobles, que cal superar fins vèncer la falsa i farsa de la “unidad” d’Espanya que la llibertat dels pobles aconseguirà la unitat veritable que només es pot assolir entre pobles lliures.

Van boicotejar el projecte del Corredor Ferroviari Mediterrani, que havia de ser des d’Andalusia a tota Europa, la negació total al treball generós del promotor Joan Amorós va anar a fer orris.  Una espanyolitat limitada al poder que fa que siguem els que el cost de l’energia elèctrica sigui el més car d’Europa. Actualment diuen corredor mediterrani  a un tren d’Elx a Madrid, referint-me com faig sempre al Madrid de la metròpoli, no a la ciutadania madrilenya, que també és subjecte de maltracta, com ho és tothom que no combrega amb els poders fàctics.

He començat per comentar la xanxa, la facècia dels que volen una nova llei de seguretat nacional, tanmateix tot és una derivació on el reialme on domina  està ben situada políticament  agermanada amb  l’extrema dreta, essent tanmateix la morfologia del seu caràcter és existent d’antuvi, va fer el Vox anagrama de violència odi i xenofòbia, que catapultat pels poders provinents de la Casa Reial, de la falange i la de tot el món econòmic que no oblida ser fort en les finances. Hi ha la realitat del militarisme que mana. Recordem que a l’inici de la pandèmia del coronavirus eixien tostemps impertinents a opinar per televisió feina que corresponia sense dubte als professionals sanitaris. Emperò donen el to lluint llur misèria moral  al viure per les armes, i el general més bèstia amb la frase que va dir que sobrem a Espanya vint-i-sis milions, malgrat estar la codificació dels documents que portem a la butxaca que ens ho proclama la falsedat emprovin fins la misèria la nostra genètica catalana, que és una de tantes de desenes de milers que poblem el planeta. Fets espectacularment demostrats amb les bestieses que fem tota la humanitat gairebé sencera de malmetre la terra que trepitgem, amb obsessions possessives en cabals de diners i les territorials ocupades generalment amb les armes. Tot plegat  supera fins i tot els que viuen en la praxi dels homes obsessos en acumular diners amb una avarícia suprema com els promotors actuals de fer una llei específica de seguretat nacional. No reformen la realitat civil,  l’espremen com si fos una tovallola mullada  fins extraure-li tot el líquid del contingut.

- Publicidad -
- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -

3 COMENTARIOS

 1. Los supremacistas catalanes realizaron un «alzamiento nacional» contra la 19 democracia del mundo, para así perpetuar y blindar la «etnocracia (ver Wikipedia) imperante, que permite que la minoría étnica 35% catalanohablante gobierne, margine y oprima a la mayoría hispanohablante. Los López y Rodriguez son los apellidos más comunes en toda Cataluña por goleada, pero apenas están presentes entre los altos cargos de la Generalidad. Los puestos están reservados para los Pujol, Puigdemont, Torras y Fortuny.

  Como los promotores del golpe son ricos, que tenían mucho que perder, mandaron a a viejos y mujeres. (Como hace el rey de Marruecos) Per el tiro les salió por la culata a los supremacistas, y la policía de la 19 democracia del mundo (democracia plena) abortó la fraudulenta votación con las que se pretendía blanquear el golpe, y lo hizo sin causar un solo muerto.

  Un indeseable que estaba tirando vallas contra la policía recibió accidentalmente el impacto rebotado de una pelota en un ojo. Ese fue el accidente de mayor gravedad que se produjo. En circunstancias similares, en cualquier otro país los muerto se hubieran contado por centenares; en la 19 democracia del mundo no hubo ni uno.

  Los nazionalistas, se ocuparan después de magnificar los hechos y se inventaron «tocamientos» y «roturas de dedos uno a uno» pero la realidad es que en esa jornada no hubo una mayor represión que en cualquier otra en la que los encargado de reprimirlas han sido los Mosos y la Generalidad de Cataluña.

  Si en algún lugar de España falta libertad y no se respetan los derechos humanos es en Cataluña, donde la etnocracia catalana el 35% detenta el monopolio de poder económico, político y cultural y aplasta los derechos del 55% de la población hispanohablante a los que impide escolarizar a sus hijos en su lengua propia.

  Esa es al realidad de Cataluña; la de una minoría supremacista rica y privilegiada que se ha apoderado de las instituciones y ha instaurado en Cataluña la única y vergonzante etnocracia de Europa.

  • Yo soy el espejo que refleja su fea imagen, en la que no le gusta reconocerse.

   Usted no es un demócrata como le gusta pensar, sino un fanático y un supremacista que se cree mejor que los demás porque forma parte de un pueblo superior; eso es lo que reflejan siempre sus escritos.

DEJA UNA RESPUESTA

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

lo + leído